Alla inlägg den 27 september 2009

Av Linnea - 27 september 2009 23:48

Nu är det snart dax att släcka lamporna igen. Det är sent och jag fick inte tillräckligt med sömn förra natten. Det kommer jag inte få i natt heller för den delen. Jag ska upp kl 7 imorgon och jogga som vanligt, vi får se hur det går om det går överhuvud taget, jag känner att jag kommer vara extremt trött och jag måste plugga också.


Jag vet inte varför men det känns som att alla är sura på mig... Jag vet inte om jag gjort någonting eller om det bara är för att jag är som jag är liksom, jag kanske har a-problem som en del säger, jag vet inte. Det kanske är bäst att jag skärper mig och ändrar på mig, vem vet, alla kanske hatar mig egentligen. Jag försöker verkligen vara snäll och trevlig mot alla, men mitt budskap verkar inte ta sig fram riktigt. Hur mycekt jag än försöker så får jag någon kommentar här och där som säger att jag behandlar någon fel eller så. Vad ska man göra? Suck... Jag vet inte vem Linnea Rosén är, är det jag eller någon annan? Ska bli en bättre människa jag svär, för om jag fortsätter såhär kanske ingen vill va med mig till slut.


godnatt, rosen @>--

Av Linnea - 27 september 2009 19:32
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Linnea - 27 september 2009 16:49
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Linnea - 27 september 2009 16:28

Idag vaknade jag runt åtta för att åka in till stan och gå på "bio". Det var dock ingen vanlig bio utan det var "RIO" detta är en biograf där de visar speciella filmer, exempelvis en film som heter "The age of Stupid", det låter galet, men den handlar om miljön och var vi är på väg idag och om vi fortsätter som vi gör nu, alla transporter, energislöseriet etc. Jag blev så jäkla förbannad när jag såg den filmen, det är ingen som gör något?!?!?! ÄR ALLA DUMMA I HUVUDET ELLER?! Ärligt talat, jag vill förändra världen, för om vi fortsätter såhär så finns det snart ingenting att leva för, det finns så många alternativ men alla är för lata för att ens orka bry sig. Om 50 år kommer halva världen i princip vara öken, det kommer vara sommar året runt och halva världen ligger väl under vatten också. Hur kommer det sig att ingen agerar och framför allt REAGERAR... Jag blir så förbannad... Har hela världen dödslängtan eller? Jag förstår verkligen inte. Men jag antar att man måste börja någonstans, jag förtsår bara inte varför man inte börjar innan det är för sent.


DET ÄR INTE FÖR SENT, DET ÄR BRÅTTOM...


Rio är iaf en bra biograf där man får frukost om man vill, fick även en bok och en dvd, hur grymt är inte det?! Och det kostade bara 90 kr, men skolan betalade förstås. Somnade till lite ibland eftersom att jag knappt fick någon sömn, men det gick ju bra ändå.


nu måste jag plugga puss, rosen @>--


Presentation


Hej söta läsare, Linnea heter jag. Jag är en 18-årig tjej som älskar att leva livet och vara med vännerna och kan inte leva utan musik... Jag bloggar om vardagen, shopping, roliga saker och mycket annat! Enjoy

Omröstning

Har du sett New Moon än?
 Ja!
 Nej, men jag ska!
 Nej och tänker aldrig göra det heller!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards