Alla inlägg under oktober 2009

Av Linnea - 22 oktober 2009 17:45


Nu sitter jag här framför datorn som vanligt. Lyckat, jag vill egnetligen gå hem och sova (är hos pappa), men om jag somnar nu så kommer jag förmodligen inte somna ikväll. Så jag planerar att gå hem och kika på TV med mamma eller något. Vet inte vad som går på TV :(


Idag vaknade jag kl 08.15, det var hemskt eftersom att jag gick och la mig halv tre i natt. Inte okej! Men jag var tvungen att skriva klart ett arbete som jag var tvungen att lämna in idag! Det gick väl sådär, vet inte om min lärare kommer att uppskatta det eller förstå vad jag menar, men jag hoppas det iaf. Det var ju så att jag skrev det mitt i natten så jag vet inte om jag råkade flumma till det lite för mycket! :/


Nu tror jag att jag ska spela lite Sims! För att inte somna....


Puss, rosen <3

Av Linnea - 21 oktober 2009 22:20


Hej Mona, läste precis din kommentar! Om det är så att det är Definitiv du ska söka jobb på så är det ju så att man går på en intervju. Det handlar om att vara positiv och viktigast av allt; att du är dig själv. Det kommer märkas ganska snabbt om du låtsas vara någon annan! Jag kommer ihåg min intervju, jag var jättenervös och tvekade ganska mycket, men det gick bra till slut. Så det är bara att vara ärlig och sen kanske du kan läsa lite om vad Definitiv säljer för något. Det kan vara något han frågar, men så brukar det vara på alla arbetsplatser. Dra nytta av andra anställningintervjuer om du varit på några!


Lycka till! Det kommer att gå bra! :) och btw! Det är superfräsch där!

//Rosen <3

Av Linnea - 21 oktober 2009 15:34


Nu kan man tydligen sälja sina ägodelar på Bloggen?! Vem kommer egentligen köpa mina grejer? Det får vi väl se, om man har några fans där ute som vill köpa gamla kläder som man använt! :P


Just nu sitter jag i skolans datasal och jobbar med projektarbetet, okej jag jobbar inte, men jag sitter ju egentligen bara och bloggar. För nu stirrar Jenny på mig och jag måste återgå till mitt arbetande.


Efter skolan ska jag följa med mina inkompetenta och lokalsinneslösa vänner som ska söka ett jobb, nämligen det jobbet som jag har i dagsläget. Nej skämt å sidor, mina vänner är underbara förutom Lotta Potta- hoppas du läser det här hahahahah (6) Nu måste jag fortsätta.


Puss, rosen <3

Av Linnea - 21 oktober 2009 00:12


Jag har haft en omröstning sedan en tid tillbaka där jag ville veta vad mina läsare tycker om idolerna i år. Det finns några klara favoriter bland idolerna och jag kan säga att Tove, Calle och Mariette ligger i topp tre! Jag tror personligen och hoppas att Mariette åker ut snart, men Tove och Calle tycker jag om. De flesta tycker att Tove är lite för puttinuttig, men jag vet inte varför, jag gillar henne verkligen. Hon har någonting mystiskt med sig, hon är inte bara den där söta lilla tjejen, hon är jättevacker och hon har verkligen en fin personlighet. Dessutom tycker jag att hon kan vara kaxig också om hon så vill! Det är det som är så grymt. Vissa kanske inte gillar sådana egenskaper men jag diggar henne verkligen!


Jag hejar på dig Tove!


När det gäller Calle så är han också lite utav ett mysterium, han har allt det där som man vill ha som en stjärna. Men ibland kan jag bara känna att han inte passar in. Ett exempel är Michael Jackson låten som han sjöng, "Bad" och det blev ju inte årets hit om man säger så. Men man ska också ha i baktanken att MJ är EXTREMT svår att efterlikna eller göra till sin egen grej, MJ var och är fortfarande i allas hjärtan "King of Pop". Jag tror på Calle med, tror att han kommer att gå långt.


Puss, rosen <3

Av Linnea - 21 oktober 2009 00:05


Vissa säger att det är skadligt för en och att det är beroendeframkallande, men vad ska man göra när man väl kommit igång, det är ju roligt trots allt. Jag sitter just nu och skördar på Farmville och pengarna bara rullar in, det är som att jag börjat tävla mot mig själv om hur snabbt jag kan komma till nästa nivå och det går ju inte heller att fuska i det här spelet så vitt jag vet iaf. Jag tror att jag är ganska beroende av det och jag fixar varje dag på farmen. Men men, jag har iaf inte pluggat något idag, jag är alldeles för utmattad, orkar knappt tänka så jag tror att jag går och lägger mig snart.


Jätteroligt ska det iaf bli med studentskivan som kommer nästa termin, pengarna är nu inbetalda och kontraktet börjar gälla när han fått in pengarna. Det känns jätteskönt. Skriver snart igen.


Puss på er alla söta läsare, rosen <3

Av Linnea - 20 oktober 2009 23:11


Nu sitter jag hemma och kollar på Brothers and Sisters, jag vet inte varför, jag brukar aldrig kolla på det, men det var ju lite roligt ändå. Hur som helst så hann jag inte skriva någonting igår eftersom att jag jobbade och sen hade jag ett arbete som jag var tvungen att avsluta... Idag har jag också jobbat, det gick helt åt helvete, jag sålde inte ett skit. Men det känns skönt att min chef tror på mig. Han pratade mycket om att han verkligen vet att jag kan göra det här (det vet jag också, för jag har klarat det här förut). Hur som helst så sa han också att det finns en anledning till att han anställde just mig, det är inte för att bara anställa någon. Kvällspasset är inte fullt ännu och det beror på att han inte anställer vem som helst, han anställer dem som han tror kan bli bra försäljare. Det känns som ett upp iaf, inte bara negativ dag!


Jag vaknade tidigt och hade bara sovit fem timmar inatt så jag är ganska trött nu, men ska sitta uppe ett tag till och plugga. Måste komma igång med ett stort arbete som ska vara inne på torsdag och så måste jag plugga åt en kompis samtidigt. Tyvärr så slutar jag kl halv fem imorgon så jag hinner inte plugga så mycket då heller, vi får bara hoppas på det bästa helt enkelt. Konstigt nog ser jag fram emot torsdagens flöjtlektion, det känns lugnt nu :)


Nu ska jag plugga lite, återkommer senare

Puss, rosen <3

Av Linnea - 18 oktober 2009 22:44


Jag sa ju att jag skulle plugga och det går ju faktiskt bra för en gångs skull! Jag skriver en engelska uppsats, en argumenterande uppsats. Jag skriver då om att det är bra att "make love" och man ska skita i alla krig istället. De argumenten jag har då är:

  1. Det är bra för humöret
  2. Det stillar din sexlust
  3. OCH det är bra träning, man slipper gå till gymmet, kör hårt i sängen istället! :P

Men nu ska jag köra vidare, med plugget alltså! Måste få klart det och sen får vi se om jag kommer tillbaka. Väntar även på att min farm ska bli klar! (Farmville, på Facebook har nog de flesta hört talas om)


Puss, rosen <3

Av Linnea - 18 oktober 2009 22:14

  Because I miss you <3

Presentation


Hej söta läsare, Linnea heter jag. Jag är en 18-årig tjej som älskar att leva livet och vara med vännerna och kan inte leva utan musik... Jag bloggar om vardagen, shopping, roliga saker och mycket annat! Enjoy

Omröstning

Har du sett New Moon än?
 Ja!
 Nej, men jag ska!
 Nej och tänker aldrig göra det heller!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards