Alla inlägg under november 2009

Av Linnea - 25 november 2009 18:06


Har ni tänkt på att det är jul om mindre än en månad? Det är helt sjukt hur tiden kan gå så himla snabbt! Jag har ju längtat lite, men ändå inte, och nu när det är så kallt och regnit så känns det ju inte precis som om vi kommer få någon jul (riktig jul) i år. Undrar om det blir någon gran i år ^^


Det saknas verkligen snö, det skulle behövas! Det är bättre med snö, för då blir det ljusare och solen tittar fram mycket mer. Jämfört med nu när det regnar varenda jävla dag och solen skiner kanske en eller två gånger i månaden! Det är inte roligt alls!


Ha det bra där ute ^^


Puss <3

Av Linnea - 23 november 2009 22:35


Nu känns det lite som sommar hemma hos mig! Jag har fortfarande inte satt på elementet och det är väldigt svag värme på elementet i köket och det i vardagsrummet (vi har bara tre stycken). Så man kan säga att vi får värmen från ingenstans! Det här betyder även att det blivit lite för varmt för oss eftersom att vi har öppnat ballkongdörren. Det här är ju inte rätt?:


BALLKONGDÖRREN ÖPPEN MITT I VINTERN? Det känns lite bakvänt, jag vet inte riktigt vad som händer? Man kanske ska kontakta någon?


Hehe, hjälp? :P

Av Linnea - 23 november 2009 17:35


Idag har lilla jag varit i skolan hela dagen. Vaknade vid halv nio och sen var det direkt till skolan. Hade Religion, svenska och engelska.. Fick veta att jag ligger på Vg+ på engelska c.. Vilken besvikelse. Sedan efter skolan så satt jag kvar med Anna och Jenny för att vi var tvugna att göra klart enkäten och det gick ju inte så bra.


Nu är allt klart i alla fall, men min lärare svarar inte så det blir lite svårt, vi får se hur det går.


Dags att plugga! Hörs sen <3

Av Linnea - 22 november 2009 23:07


Bloggen som alla väntat på! Nej, då nu ska jag inte överdriva. Men jag är säker på att jag kommer att bli nöjd i alla fall. Har fått hjälp från Jenny att fixa bilden nu och den blev gryyymt snygg och sen ska Sara också hjälpa mig med stilmallen. Nu känns allt bra!


Dessutom har det hänt en extremt bra sak idag, jag är så lycklig. Och på tisdag så har jag fullt upp! Då är man med i TV och man måste vara klädd rätt osv! Dessutom ska jag till min gamla skola!


Hoppas ni andra har det lika bra som jag, för idag har varit en bra dag! <3

Av Linnea - 22 november 2009 19:17


Här kommer ännu en inne & utelista eftersom att det hänt en del på sistone och för att det är skoj!


INNE:


New Moon! Den var ju helt otroligt grym! Jag såg ju den på premiären och Cissi ska redan se den igen! Jag kikade lite på internet eftersom folk redan har lagt upp den, jag älskade den verkligen och skulle inte tveka en sekund att gå och se den igen. Helt underbar och fantastisk, otroliga känslor!


Shopping! Igår var jag ute på en liten shoppingrunda i sex timmar ungefär, det var jätteroligt trots att jag hade världens huvudvärk och var grymt trött. Det hjälper alltid att shoppa. Ska visa sen när jag fixat den nya bloggen!


Glass! Trots att det är vinter så älskar jag glass, det kommer jag alltid att göra och fortsätta att äta. Funderar faktiskt på att fixa lite glass just nu! ^^


UTE:


Äcklig mat! Jag åt precis och mamma hade hittat ett nytt recept som hon trodde skulle vara gott. Jag vet inte om det skulle blivit gott om någon annan mat, men jag klarade verkligen inte av den. Plus att hon hade översaltat (ungefär som min farmor). Så nej till Äcklig Mat!


Skolan! Inga kommentarer, det bara är så!


Sist men inte minst:

Offentliga toaletter! Klarar bara inte av dem, för det första känns det som att det finns övervakningskameror eller något och sen är det bara helt ohygieniska. Hur många har inte kissat och bajsat på sådana, så nej tack! BLÄÄÄ!


Puss <3

Av Linnea - 22 november 2009 17:24


Jag har skapat en ny blogg på blogg.se, jag tänker inte säga adressen ännu för det ser ut som skit efter att jag försökt mig på att redigera stilmallarna. Det gick ju väldigt bra till en början, tills jag valde att byta mall helt och sen dess har allt bara varit kaos!


Men det kommer, det kommer. Hjälp är på väg! Liz's kompis ska hjälpa mig så jag hoppas att det blir bra!


Puss

Av Linnea - 22 november 2009 12:24


Har precis vaknat, sov 11 timmar i natt och det var hur skönt som helst! Jag har inte sovit så länge på flera veckor, för det har in   te funnits tid för att sova. Men nu är jag rätt så utvilad i alla fall och det är bra. Tänkte kika på reprisen av IDOL eftersom att jag missade det. Men jag vet att Reza åkte ut och det suger ju eftersom att Mariette skulle åkt ut egentligen :)


Idag ska jag inte göra så mycket, jag behöver verkligen vila ett tag nu! Ska kanske plugga lite och se på film, men det är nog allt! Hoppas ni har det bra där ute!


Hörs sen

Av Linnea - 21 november 2009 22:53


Gårdagen slutade klockan tre på natten. Jag kom hem så pass sent och sen ville mamma prata med mig så jag var uppe så länge och sedan var jag tvungen att vakna fyra timmar senare. Toppen! Så jag har levt på fyra timmars sömn idag och det är ett under att jag fortfarande är vaken. Jag hade världens dunder-huvudvärk imorse och halva dagen, som senare gick över, men släcker jag nu så somnar jag nog på en sekund!


Jag åkte hemifrån 09:21 och kom fram till Älvsjö vid 10. Sofia och jag gick och ställde oss i montern och delade ut papper och pratade med massor av nior som inte vet vad de ska göra i framtiden. Lite som jag... När klockan var halv ett så satt vi vid stora scenen och lyssnade på när esteterna uppträdde och spelade. Det var sång och teater och bildspel, en hel del helt enkelt.


Jag rörde mig mot stan efter att ha ätit klockan två. Så mötte jag mamma i stan och vi gick runt och kikade en hel del. Hon köpte ett par ursnygga skor som jag ska ta kort på snart och jag ville ju själv ha dem såklart. Men hon var så glad så jag sa ingenting! Sen åkte vi till Kista och jag köpte lite saker jag med! Det var roligt att vi gjorde någonting idag för en gångs skull!


Vi åt på Taco Bar, nachos of course! Det var himlans gott! Sedan gick vi bara runt och pratade och shoppade och s   ånt som man gör med lilla mamma, men självklart blev jag irriterad som vanligt. Jag hoppas det går över när jag fått sova!

-Mina fötter gör så ont, jag har knappt suttit mellan 10-22. DE BÖRJAR FÖRSVINNA.. PAIN


Har ni haft det bra idag?

Presentation


Hej söta läsare, Linnea heter jag. Jag är en 18-årig tjej som älskar att leva livet och vara med vännerna och kan inte leva utan musik... Jag bloggar om vardagen, shopping, roliga saker och mycket annat! Enjoy

Omröstning

Har du sett New Moon än?
 Ja!
 Nej, men jag ska!
 Nej och tänker aldrig göra det heller!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards